Bli med i venneforeningen og få gratis inngang som bonus

Linnekleppen er ikke bare et viktig skogbrannvakttårn, men også et viktig kulturminnesmerke. Hit kommer det flere tusen mennesker hver eneste sommer, og vi ønsker å gi dem noe ekstra. Derfor har vi laget en egen venneforening, og vi ønsker deg som medlem.

Venneforeningen har som formål å ivareta vakttårnet samt arrangere ulike arrangementer. Dette kan være både foredrag og happenings for hele familien der tårnet er i fokus. Som medlem støtter du oss med følgende sum:

250 kr for enkelt personer

500 kr for familier

Gratis inngang og andre bonuser

Som takk for din støtte har vi selvsagt noen bonuser på lur. Du får naturligvis gratis inngang på alle arrangementer i hele 2019. Dette gjelder for deg og hele familien. I tillegg får du et fint hefte der hele historien til tårnet står fortalt. Dette heftet er nytt og kun for foreningens medlemmer.

Slik blir du med og får dine bonuser

Du melder deg enkelt inn ved å fylle ut dette skjemaet:

Navn:
E-post:
Melding:

Ved registrering er det viktig at du i tillegg til navn og adresse også fyller ut hvilken sum du ønsker å bidra med. Det hele foregår på nett, og så snart registreringen er fullført får du bonusen din, historieheftet, tilsendt. Når vi har arrangementer får du tilsendt en bonuskode du skal bruke til å hente dine gratis billetter.